Clairvoyance

Clairvoyance, også kaldet klarsyn, er evnen til at modtage beskeder fra den åndelige verden, hvilket jeg gør via min klarfølelse, min klarhørelse og mit klarsyn.
Alle kan have glæde af en clairvoyance-session, uanset om man betragter sig selv som et spirituelt menneske eller ej.
Har du ikke tidligere beskæftiget dig med den spirituelle verden, men er nysgerrig på, hvad det kan give dig, så er en clairvoyance-session et godt sted at starte.
En clairvoyance-session kan hjælpe dig til at få en bedre selvindsigt i forhold til dine egne kompetencer og dit potentiale. Clairvoyance kan også hjælpe med at få indsigt i eventuelle udfordringer, som blokerer for dig eller holder dig tilbage, samt hvad du med fordel kan arbejde med nu, og hvordan du kommer godt videre.
Uanset om du har prøvet clairvoyance før eller ej, gennemgår jeg forløbet og sikrer jeg mig, at du er grundig informeret om sessionens forløb, så du føler dig tryg hele vejen.
Sessionen varer 50 minutter. De første 40 minutter bruges på budskaber fra den åndelige verden, mens de sidste 10 minutter bruges på eventuelle spørgsmål, du måtte have.
Sessionen kan bookes som Fysisk fremmøde i de hyggelige rammer hos Yogimind i Hillerød eller som Telefonsession, hvis du foretrækker at være i hjemlige omgivelser eller ikke har mulighed for at komme til Hillerød.

Vil du vide mere?

Har du lyst til at vide mere eller booke et foredrag, er du velkommen til at kontakte os på mail Info@InLightenMe.dk eller tlf. +45 42 415 415
Herunder kan du tilmelde dig, og få besked om kommende foredrag

Book tid