Foredrag

“Fri mig fra mine fordomme – når det spirituelle trænger sig på”

Målet med dette foredrag er at inspirere andre til at finde alternative værktøjer til at foretage de ændringer, de ønsker i deres liv.

Det kan være svært at forlade sin Comfort Zone, lytte til sig selv eller for alvor mærke efter, når der skal træffes beslutninger, som er vigtige for ens liv og velbefindende. Mange af mine beslutninger er ofte truffet, når ydre omstændigheder har gjort, at jeg var trængt op i en krog og var nødt til at kæmpe mig tilbage. En strategi der ikke har været særlig fordrende for styringen af mit eget liv.

Foredraget ”Fri mig fra mine fordomme – Når det spirituelle trænger sig på” er et foredrag, hvor jeg blandt andet fortæller om mit møde med mine egne fordomme i forhold til psykologer, den spirituelle verden, modne kvinder i rundkreds med urtete samt den frustration, der opstår, når ens verdensbillede forandres.

Gennem livet opbygger vi en række kompetencer og erfaringer, som jeg har valgt at kalde ”værktøjer” i livets værktøjskasse. For mig har nedbrydningen af mine fordomme været med til at fylde nye værktøjer i min værktøjskasse, som jeg har kunnet bruge for at komme videre i mit liv. Formålet med foredraget er at inspirere andre til at turde tænke anderledes og turde satse på sig selv.

Jeg tror på ..

At tingene i vores liv sker af en grund

At vi skal bede om den hjælp, vi skal bruge, men ikke gøre os selv hjælpeløse

at vi er nødt til at bryde vores Comfort Zone for at nå vores mål

At vi ikke får stillet større udfordringer, end vi kan klare

Vil du vide mere?

Har du lyst til at vide mere eller booke et foredrag, er du velkommen til at kontakte os på mail Info@InLightenMe.dk
eller tlf. +45 42 415 415
Herunder kan du tilmelde dig, og få besked om kommende foredrag

Book tid